Meksička salata
Potrebno je:
- 1 konzerva kukuruza šećerca
 - 1 konzerva konzerva crvenog pasulja
 - 1 veći paradajz
 - 1 struk praziluka
 - 4 kašike soka od svežeg limuna
 - 2 kašike maslinovog ulja
 - 1/2 kašičice bibera
 - 1/2 kašičice soli
 - 1/2 kašičice čilija u prahu
 - 1 češanj belog luka
 - 1 kašika sveže iseckanog peršuna
 
Priprema
      1. Praziluk iseckati sitno, a 
paradajz iseći na kockice. U dublju činiju za salatu staviti kukuruz i 
pasulj (predhodno oprani), dodati praziluk i paradajz, kao i sve gore 
navedene začine. Sve dobro izmešati i staviti u frižider najmanje jedan 
sat, da se dobro rashladi. Poslužiti uz prilog po želji.
     
    



Коментари
Постави коментар