Ekstra brzi doručak
Potrebno je:
- 8 kriški hleba
 - 150 g sitno izrendanog kačkavalja
 - 150 g bilo šta od suhomesnatog
 - 100 g kajmaka (ili kisele pavlake)
 - 2 jaja
 - biljni začin
 - biber
 - origano (ne mora)
 - mleko
 
Priprema
      1. Umutiti jaja viljuškom. Začiniti 
ih, po želji. Dodati kajmak ili kiselu pavlaku, pa sve sjediniti. 
Suhomesnato iseći na tanke štapiće i zajedno sa kačkavaljem dodati masi 
sa jajima. Sjediniti sastojke.
     
    
      2. Rernu uključiti da se ugreje na 
200 stepeni. Pleh obložiti pek papirom. Svako parče hleba provući kroz 
mleko i poređati ih u pleh. Fil rasporediti preko svakog parčeta hleba. 
Staviti u zagrejanu rernu i peći da fil porumeni. Služiti toplo, uz 
jogurt, kečap...
     
    



Коментари
Постави коментар